Om Pelsis

Pelsis Danmark er en del af den europæiske koncern, Pelsis, som udvikler og sælger produkter til bekæmpelse af skadedyr. Vi er en virksomhed med ambitiøse vækstmål og med et ønske om at gøre os kraftigt bemærket i vores branche. Vi vil være de bedste! På vores danske kontor, arbejder vi primært med salg til B2B kunder i bl.a. professionel skadedyrsbekæmpelse, det semi-professionelle marked og til detailleddet.

Afdelingen her i Danmark har sine rødder i Tanaco, en dansk privatejet virksomhed med hovedsæde i Esbjerg med et omfattende kendskab til skadedyrsbekæmpelse og udvikling af produkter hertil. I 2015 blev Tanaco en del af Pelsis-gruppen og har siden da ændret navn til Pelsis Danmark, stadig med kontor i Esbjerg.

Pelsis, som har hovedkontor i UK, udvikler og sælger førende mærker i høj kvalitet mod insekter, fuglegener, gnavere og andre uønskede skadedyr samt hygiejneprodukter.

Førende mærker/brand – Vores omdømme springer ud fra vores kendte brands, som er udviklet ved hjælp af vores omfattende viden om markedet og i samarbejde med førende eksperter på området. Hvert brands gode omdømme er opbygget og hjulpet godt på vej ved hjælp af vores produkters høje kvalitet og vores brændende ønske om at yde den bedste service til vores kunder. Vi arbejder kontinuerligt for at udvikle vores brands og for at udvide vores markeder.

Førende produkter – Kunde- og markedsforståelse er nøgleord i vores innovative udviklingsarbejde. Dette hjælper os til at udvikle prima produkter, hvor brugervenlighed, design og kvalitet kommer som første prioritet.